PAKKEREJSER ER BILLIGST OG SIKREST

8. februar 2018

Forbrugerrådet TÆNK har i en ny undersøgelse konkluderet, at det i 3 ud af 4 tilfælde er billigere, at bestille en pakkerejse igennem et rejsebureau, end at lave en ”gør-det-selv” løsning, hvor du selv sammenstykker din rejse.


Rejs billigere og sikrere igennem et rejsebureau
Langt størstedelen af danskerne vælger faktisk allerede at benytte et rejsebureau til at arrangere rejsen, når de skal på studierejse. Prisen er dog ikke den eneste årsag til dette valg. Det helt afgørende for de fleste, er nemlig den ekspertise og sikkerhed, du får ved at booke studieturen gennem et rejsebureau. Her er pakkerejserne nemlig dækket af pakkerejseloven, som giver en ekstra sikkerhed, hvis noget skulle gå galt på din studierejse.


Hvis du selv sammensætter din studietur, står du alene med ansvaret for at finde en løsning på de udfordringer eller problemer, der måtte opstå undervejs, og der er ikke nogen at klage til. Det er derudover meget mere tidskrævende at sammenstykke sin rejse selv i forhold til at benytte et rejsebureau, som har en stor viden og alle de nødvendige kontakter i forvejen. I mange tilfælde er det faktisk også dyrere, at arrangere sin rejse selv, fordi et rejsebureau har fordelagtige aftaler med hoteller, flyselskaber og andre transportudbydere.


Pakkerejseloven stiller sikkerhed, når du booker studierejsen hos et dansk registreret rejsebureau. Derfor er det også vigtigt at huske, at du ikke har samme sikkerhed, hvis du selv booker studieturen for eksempel via en international bookingportal.

Fordele ved at booke din studierejse ved et rejsebureau:  • Din studierejse bliver skræddersyet efter din gruppes ønsker

  • Gennemtjekkede hoteller og programpunkter indgår i studierejsen

  • Rejsebureauet kan rådgive dig om destinationen og give gode tips

  • Du kan få pengene retur i tilfælde af konkurs ved fx flyselskabet via Rejsegarantifonden

  • Du kan klage til Pakkerejse-Ankenævnet, hvis noget skulle gå galt undervejspå din studietur

  • Du kan altid ringe til bureauet med spørgsmål vedrørende din studierejse, eller hvis der opstår problemer.


Dit rejsebureau er klar til at hjælpe dig!
Når du booker din studierejse igennem AlfA Travel, laver vi alt planlægningsarbejde for dig, lige fra fly- og programønsker til transfer til og fra lufthavn og indkvartering. 


Få et skræddersyet og gratis tilbud til din gruppe ›› ring på 8020 8870 eller skriv til info@alfatravel.dk - så vender vi snarest tilbage!Kilde: Danmarks Rejsebureau Forening: https://www.travelassoc.dk/1085/pressemeddelelseSeneste nyt
31.7.18
5 råd til en vellykket studierejse
Studierejser.dk / AlfA Travel  |   Nygade 5  |   7500  Holstebro  |   7022 8870  |   info@alfatravel.dk