Rejseforsikring


Rejseforsikring

Det er en god idé at forsikre sig ved studierejser i udlandet. Det er også en fordel at tegne forsikringen hos en af de etablerede rejseforsikringsselskaber som fx Gouda.

Rejser INDENFOR Europa/EØS:
Rejser I indenfor Europa/EØS er lægebehandling i forbindelse med sygdom stadig omfattet af det gule sygesikringsbevis. Med en rejseforsikring er I dog meget bedre dækket, og forsikringen sikrer jer: hjemtransport, 24 timers lægevagt, hjemkaldelse, privatansvar i udlandet, global juridisk assistance, tilkaldelse og sygeledsagelse samt evt. lægelig fejlbehandling. Herudover kan skole- og ungdomsrejseforsikringen udvides til at dække beskadigelse/tyveri af baggage.

Rejser UDENFOR Europa/EØS:
Når I rejser udenfor EU/EØS, er rejseforsikringen endnu mere nødvendig. Her dækker den offentlige sygesikring nemlig IKKE lægelige behandlingsudgifter i forbindelse med sygdom eller ulykker (dette gælder fx Tyrkiet, Rusland, Kina, USA). Med en udvidet rejseforsikring er I dækket for: lægebehandling, hjemtransport, 24 timers lægevagt, hjemkaldelse, privatansvar i udlandet, global juridisk assistance, tilkaldelse og sygeledsagelse samt evt. lægelig fejlbehandling. Også denne forsikring kan udvides til at dække beskadigelse/tyveri af baggage.

Prisen for forsikringen er afhængig af, hvor længe I rejser, samt alderen på de rejsende. Således kan der for rejsende under 30 år opnås en rabat på 40% på normalprisen. På en rejse på 4 dage i Europa er prisen for forsikringen for deltagere under 30 år fra kr. 47,-. Tegn forsikringen gennem din arrangør af studierejser.
Studierejser.dk / AlfA Travel  |   Nygade 5  |   7500  Holstebro  |   7022 8870  |   info@alfatravel.dk