Studierejser


Studierejser

Studierejser udgør ofte en vigtig del af studiet, og rejsen fungerer tit som afslutningen på et længevarende undervisningsforløb. For mange undervisere er det vigtigt, at studierejsen bliver gennemført med stor seriøsitet og fagligt indhold, og det stiller store krav til planlægningen af studierejsen.

Selve studierejsen kan foregå på forskellige måder, og afhænger af jeres budget, rejseperiode og ønsker til studierejsens faglige program. Det er en rigtig god idé at inddrage et professionelt rejseselskab i planlægningen og afviklingen af jeres studietur. Når der er tale om grupperejser, er der meget store risici forbundet med at arrangere rejsen selv. Læs mere om fordelene ved at booke rejsen gennem et rejsebureau her. 

Selve opholdet på destinatioen er selvfølgelig også en vigtig del af studierejsen. I de fleste storbyer tilbydes der forskellige muligheder for indkvartering. Man kan vælge at blive indkvarteret på et vandrehjem i flersengsværelse eller på et traditionelt hotel med alt fra 1 - 5 stjerner. Det vil ofte være en god idé at vælge et indkvarteringssted, som er vant til at håndtere netop jeres type af gruppe. Derudover er det vigtigt at overveje stedets beliggenhed. Skal I rundt i storbyen med offentlige transportmidler, er det naturligvis en fordel at bo centralt og i nærheden af stoppesteder.

En professionel grupperejsearrangør vil også typisk være i stand til at hjælpe jer med inspiration, forslag til og booking af det faglige program på studieturen. Rigtig mange rejsemål har flere spændende besøg at byde på, men det er under alle omstændigheder en fordel at overveje rejsens faglige formål, inden der tages endelig bestemmelse om rejsemålet. Fx vil det være oplagt at besøge Rom i forbindelse med historie, oldtidskundskab eller italiensk – Mallorca i forbindelse med biologi, spansk og geografi – London i forbindelse med engelsk og naturvidenskab, og Berlin i forbindelse med tysk, arktitektur og historie.

Find tips og gode råd, samt eksempler på studierejsemål i menuen til venstre.

AlfA Travel - ekspert i studierejser

Har du brug for en kompetent og erfaren samarbejdspartner til at hjælpe med dine studierejser, så er AlfA Travel i Holstebro et rigtig godt bud. Bureauet er danskejet og har lavet studierejser siden 1997. Bureauet arrangerer udelukkende grupperejser, og er med sit fokus på netop denne niche blevet et af markedets største og mest foretrukne rejsebureauer inden for skolerejser og studierejser. AlfA Travel arrangerer hvert år studierejser for mere end 900 grupper og 30.000 gæster.

Du kan gratis og uforpligtende få tilsendt et skræddersyet tilbud til jeres næste studierejse. Læs mere om AlfA Travels studierejser eller ring på 8020 8870.
Studierejser.dk / AlfA Travel  |   Nygade 5  |   7500  Holstebro  |   7022 8870  |   info@alfatravel.dk