Studietur


Studietur

En studietur er indbegrebet af store oplevelser og fællesskab, og på studieturen skal frugten af et længevarende undervisningsforløb ofte høstes. Det kan være sprog der står øverst på listen over rejsens faglige mål, men ofte vægtes kulturel forståelse, historie og andre fagområder ligeledes højt. Når rejsemålet udvælges, er det også væsentligt at tænke på rejsens faglige formål.

Hvis I står foran at skulle planlægge en studietur, er det en rigtig god idé at inddrage et rejsebureau, som er vant til at arbejde med grupper - hvadenten du rejser med studiekammeraterne, familien eller kollegerne. Læs fx mere om AlfA Travel her.

Ofte vil det givne budget sætte en grænse for, hvor langt I kan komme omkring på rejsen. Vi har lavet en oversigt over vores rejsemål og over de vejledende priser. I vores rejsesøger kan du indsætte jeres budget og få en fornemmelse for, hvor langt i kan nå. Hvis budgettet ikke helt rækker, er der mulighed for at reducere rejsen med en dag eller at vælge en alternativ rejseform. Se oversigten over rejse og filtrer efter jeres budget. Se alle rejser med fra-priser under kr. 2000,- her

Bestil fx tilbud på jeres studietur hos specialisterne i grupperejser - AlfA Travel online.

AlfA Travel - Din ekspert i studieture

Har du brug for en kompetent og erfaren samarbejdspartner til at hjælpe med din studietur, så er AlfA Travel i Holstebro et rigtig godt bud. Bureauet er danskejet og har arrangeret studieture siden 1997. Bureauet arrangerer udelukkende grupperejser, og er med sit fokus på netop denne niche blevet et af markedets største og mest foretrukne rejsebureauer inden for branchen. AlfA Travel arrangerer hvert år studieture for mere end 1.300 grupper og 43.000 gæster.

Du kan gratis og uforpligtende få tilsendt et skræddersyet tilbud til jeres næste studietur. Læs mere om en studietur med AlfA Travel eller ring på 7022 8870.
Studierejser.dk / AlfA Travel  |   Nygade 5  |   7500  Holstebro  |   7022 8870  |   info@alfatravel.dk