Tips og gode råd


Hvad enten du er arrangør af en studierejse, skolerejse eller anden grupperejse, så kan tipsene her på vores side lette planlægningen af jeres rejse. Det er ofte et stort ansvar at stå som arrangør af en grupperejse, og det er derfor en rigtig god idé at alliere sig med et erfarent rejsebureau, som er vant til at håndtere netop jeres type af grupperejse.

Der er flere forhold, som I skal overveje i planlægningsprocessen fra idé til studierejse. Vi har samlet en oversigt over, hvilke faser det vil være en god idé at gennemgå i planlægningen. Læs vores gode råd om planlægning af studierejser.
Ofte er det vanskeligt at overskue, hvor langt budgettet rækker i forbindelse med rejsen. I afsnittet "Hvor langt rækker budgettet", har vi lavet en oversigt over vejledende priser, og hvor langt I når for fx 1.000,- eller 1.500,- kr. Orienter dig om det vejledende prisniveau for en række grupperejsemål i vores oversigt over priser på studierejser.

Hvis budgettet ikke helt rækker til den grupperejse, I ønsker jer, så er der mulighed for at supplere den økonomiske side af sagen med tilskud fra fonde og legater. Der er flere fonde og legater, som har til formål at støtte grupperejser til udlandet. Det er vigtigt at sætte sig ind i de enkelte fondes formål for at finde de legater, som er mest velegnede til jeres gruppe og jeres rejses formål. Se oversigten over nogle af de fonde/legater som kan anvendes i forbindelse med studierejser.

Vi bliver mere og mere vant til at booke flybilletter og hotelindkvartering til vores private ferierejser og storbyture på nettet. Det er muligt at gøre det samme med grupperejserne, men når man er mange, der rejser sammen, påtager man sig en meget stor risiko ved selv at stå med arrangementet. Læs mere om faldgruberne ved at booke grupperejser og studierejser på nettet.
Studierejser.dk / AlfA Travel  |   Nygade 5  |   7500  Holstebro  |   7022 8870  |   info@alfatravel.dk