Skolerejser


Skolerejser

En skolerejse skulle gerne være en af de oplevelser, man som voksen ser tilbage på med et smil på læben. For at gøre skolerejsen til en succes, er det væsentligt at både det sociale og det faglige aspekt af rejsen fungerer optimalt. 

Skolerejser har typisk et fagligt sigte og rejsen skulle gerne supplere den daglige undervisning med konkrete oplevelser og erfaringer. Som gruppeleder er det vigtigt at skolerejsen lever op til de krav, man som lærer stiller. Når de faglige mål for rejsen er fastlagt, er det tid til at overveje, hvilke lande/rejsemål der kunne være relevante i forbindelse med skolerejsen. Mange skoler vælger nærtliggende rejsemål som fx Berlin, Amsterdam eller London. Disse rejsemål har masser at byde på rent fagligt og hører ofte også til i den billigere ende af prisskalaen. Der er gode transportforbindelser til disse rejsemål og der er mulighed for at lave billige skolerejser - også for mindre grupper. Indkvarteringsmulighederne er også gode i Berlin, London og Amsterdam. Der er masser af indkvarteringsmuligheder på hostels i centrum af byerne. Ofte vil vandrehjemmet ligge tæt på den offentlige transport og det gør det nemt at ”bevæge” sig rundt i byen.

I forbindelse med skolerejser er det sociale aspekt ligeledes en meget væsentlig faktor. Også her spiller indkvarteringen en vigtig rolle. Det er ofte en god idé at vælge indkvarteringssteder, som er vant til at håndtere grupper af unge mennesker, og så vil der være gode muligheder for at kunne hygge sig på hostellet om aftenen.  

Planlægningen er vigtig. Lad et rejsebureau, som har specialiseret sig i skolerejser, hjælpe med planlægningen af jeres skolerejse. De har stor viden omkring rejsemålene, som du kan gøre brug af i planlægningen af jeres rejse. Ofte kan rejsearrangøren hjælpe med at booke besøg på museer eller en guide til rundvisning.            

AlfA Travel - Ekspert i skolerejser

Har du brug for en kompetent og erfaren samarbejdspartner til at hjælpe med dine skolerejser, så er AlfA Travel i Holstebro et rigtig godt bud. Bureauet er danskejet og har lavet studierejser siden 1997. Bureauet arrangerer udelukkende grupperejser, og er med sit fokus på netop denne niche blevet et af markedets største og mest foretrukne rejsebureauer inden for skolerejser. AlfA Travel arrangerer hvert år skolerejser for mere end 900 grupper og 30.000 gæster.

Du kan gratis og uforpligtende få tilsendt et skræddersyet tilbud til jeres næste studierejse. Læs mere om AlfA Travels skolerejser eller ring på 7022 8870.
Studierejser.dk / AlfA Travel  |   Nygade 5  |   7500  Holstebro  |   7022 8870  |   info@alfatravel.dk