Grupperejser Unge


Som ung er venner og kammerater en vigtig del af livet. Det er en rigtig god oplevelse at komme ud og rejse sammen – om det er med skolen, studiet, ungdomsklubben eller i et andet regi. Grupperejser for unge stiller ekstra krav til fx indkvarteringsstederne med kapacitet og fleksibilitet.

Typisk vil man i første omgang søge efter billige grupperejser, men det er også vigtigt at huske på, at prisen ikke er eneste indikator. Billige grupperejser inkluderer typisk, at lederne selv står med en stor del af ansvaret. Se nogle af de typiske faldgruber ved køb af grupperejser på nettet udenom et rejseselskab.

Med andre ord, kan det være en god idé at samarbejde med en erfaren rejsepartner, som er vant til at håndtere grupperejser for unge. Et eksempel kan være AlfA Travel. Her er det fortsat muligt at finde billige grupperejser til fx Berlin for under 1.000 kroner - og så har I en erfaren rejsepartner med på farten.

Grupperejser for unge kan have mange rejsemål; typisk er det vigtigt at huske, at der langt de fleste steder er rigtig gode muligheder for at opleve en masse.

I menuen til venstre, kan I vælge Studierejser, Skolerejser og Studietur for mere information om grupperejser til unge.
Studierejser.dk / AlfA Travel  |   Nygade 5  |   7500  Holstebro  |   7022 8870  |   info@alfatravel.dk