Studietur til Edinburgh


Edinburgh er hovedstaden i Skotland og siges at være en af de smukkeste byer i verden. Om det er korrekt, kan du selv undersøge på din studietur til Edinburgh. Byen beskrives som elegant, monumental, kulturel og romantisk.

De mest interessante seværdigheder i forbindelse med en studietur til Edinburgh ligger centralt placeret og kan nemt nås til fods. Hvis I bliver trætte, er byens busruter et glimrende alternativ til at komme rundt i byen. Husk også en dag med en udflugt ud af byen og oplev den flotte skotske natur.
Interesserer I jer for kunst og kultur på jeres studietur til Edinburgh, kan National Galleries of Scotland anbefales. Her finder I værker af fx Van Gogh, Picasso, Dalí og Warhol. Kig evt. forbi The Elephant House, hvor J.K. Rowling skrev Harry Potter-bøgerne.

Med historie i fokus på en studietur, kan I besøge Edinburgh Castle fra 1100-tallet og Edinburgh Experience hvor I kan opleve Skotlands historie gennem et spændende 3D-show. Besøg også St. Giles Cathedral som blandt andet er kendt for i forbindelse med den skotske reformation og John Knox.
Studierejser.dk / AlfA Travel  |   Nygade 5  |   7500  Holstebro  |   7022 8870  |   info@alfatravel.dk