Grupperejser


Grupperejser

En grupperejse defineres typisk som en rejse for en gruppe af mindst 10 personer. Det er en rejse, hvor fællesskab og fælles oplevelser er i centrum.

Grupperejsen kan både være en rejse med fagligt indhold og en rejse, hvor det sociale er i højsædet. Et eksempel på sidstnævnte kan være aktiv ferie, flodbåd- eller skiture. Grupperejserne er typiske mere komplicerede at håndtere end den private ferierejse, og derfor er det meget brugt at booke rejsen gennem et rejsebureau.

Der er mange muligheder for både indkvartering og transport, når man rejser samlet på grupperejser. Nogle vælger en busrejse, andre vælger fly, mens andre igen vælger at rejse med tog eller færge. Det afhænger af, hvor grupperejsen går hen.

I forhold til indkvartering i forbindelse med grupperejsen er det ofte en fordel at vælge at sted, som er vant til at håndtere grupper. Hvis I rejser med et rejsebureau, som har specialiseret sig i grupperejser, ved I også, at hotellerne er gearet til at tage imod grupper. 

Både når der er tale om indkvartering og transport, vil det typisk være en rigtig god idé at være ude i god tid. Hvis I er ude i god tid med reservationen, vil der være flere indkvarteringssteder at vælge mellem, og priserne vil typisk også være lavere, jo tidligere rejsen bliver bestilt (dette gælder primært for flyrejser).

Hvis grupperejsen bookes gennem et grupperejsebureau, har I sikkerhed for, at der er nogen til at tage hånd om jer, hvis noget skulle gå galt undervejs. I tilfælde af problemer med indkvartering eller transport vil det være bureauets opgave at afhjælpe eventuelle mangler. De fleste bureauer laver gratis tilbud på netop jeres rejse og specifikke rejseperiode. AlfA Travel er blandt de største grupperejsebureauer i Danmark. Bestil et uforpligtende tilbud her.   

AlfA Travel - Din ekspert i grupperejser

Har du brug for en kompetent og erfaren samarbejdspartner til at hjælpe med din grupperejse, så er AlfA Travel i Holstebro et rigtig godt bud. Bureauet er danskejet og har arrangeret grupperejser siden 1997. AlfA Travel arrangerer hvert år grupperejser for mere end 1300 grupper og 43.000 gæster.

Du kan gratis og uforpligtende få tilsendt et skræddersyet tilbud til jeres næste rejse. Læs mere om en grupperejser med AlfA Travel eller ring på tlf. 7022 8870.
Studierejser.dk / AlfA Travel  |   Nygade 5  |   7500  Holstebro  |   7022 8870  |   info@alfatravel.dk