Så langt rækker budgettet


Det kan være svært at få overblik over, hvor langt budgettet rækker i forbindelse med en studierejse. Vi har derfor lavet en vejledende liste, hvor I kan finde cirkapriser på de mest efterspurgte rejsemål i forbindelse med studierejser og skolerejser.

Vi ved, at en studietur spiller en vigtig rolle i forhold til den daglige undervisning, men samtidig er vi også klar over, at økonomien er afgørende for gruppernes valg.

I AlfA Travels supersøger på www.alfatravel.dk kan du angive gruppens budget, og se hvilke rejsemål der er mulige. De billigste rejsemål er fx Hamborg og Berlin, og i nogle perioder starter priserne helt ned under kr. 1000,- pr. person. Bemærk! De angivne priser er vejledende, og for at få en konkret pris skal du bestille tilbud på netop jeres rejseperiode og jeres deltagerantal.
Der kan endvidere være specielle events eller efterspørgselsforhold, der betyder, at priserne i perioder ligger højere. Vi laver gerne et tilbud på en rejse, som passer til jeres ønsker og budget. Kontakt fx AlfA Travel gratis på 80 20 88 70 eller bestil tilbud online.
Studierejser.dk / AlfA Travel  |   Nygade 5  |   7500  Holstebro  |   7022 8870  |   info@alfatravel.dk